O özel hastaneye gidenlere kritik uyarı! Milletvekili açıkladı: Sakın gitmeyin

O özel hastaneye gidenlere kritik uyarı! Milletvekili açıkladı: Sakın gitmeyin

Türkiye’nin en önemli gündemlerinden biri olan “yenidoğan çetesi” konusuna ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu defa da o milletvekilinden açıklama geldi. Özel hastanelerden birini açıklayarak uyarı yaptı. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

İYİ Parti Milletvekili Dr. Turhan Çömez, İstanbul’da "yenidoğan çetesi" skandalına karışan Reyap Hastanesi hakkında sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulundu. Çömez, aylar önce Sağlık Bakanlığı’nı ve yetkilileri uyardığını belirterek, hastanede bebek ölümlerine neden olan bir suç örgütü kurulduğunu iddia etti.

yeni-proje-001.jpg

“DEVLETİ DOLANDIRIYORLAR, BEBEKLER ÖLÜYOR”

Milletvekili Turhan Çömez, paylaşımında hastane yönetimi ve doktorlar hakkında sert eleştirilerde bulunarak, “Reyap Hastanesi devleti dolandırıyor, bebeklerin göz göre göre ölümüne neden oluyor. Bu korkunç çete hala hasta kabulüne devam ediyor. Bu konuda adım atılmayacak mı?” ifadelerini kullandı. Çömez, hastane ve doktorlarla ilgili harekete geçilmediğini, sorunun yetkililer tarafından görmezden gelindiğini de ekledi.

gaui9xsw0aaueoj.jpg

6 AY ÖNCE MECLİS’E TAŞINDI

Çömez, yaklaşık 6 ay önce konuyu Meclis gündemine taşıdığını ancak bu süreçte herhangi bir adım atılmadığını belirterek, Sağlık Bakanlığı'nın sessizliğini eleştirdi. Milletvekili, “Bu güzel ülkeyi bu tür ceberutların elinden kurtarmak hepimizin görevi!” diyerek çağrısını yeniledi.

gaui9xswoaauxnv.jpg

REYAP HASTANESİ, YENİDOĞAN ÇETESİ SORUŞTURMASINDA GÜNDEMDE

İstanbul'daki "yenidoğan çetesi" soruşturmasında adı geçen hastanelerden biri olan Reyap Hastanesi, bebeklerin usulsüz tedavi yöntemleriyle ölümüne neden olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada, hastanenin de yer aldığı birçok özel hastanenin lisansı iptal edilmişti. Soruşturma kapsamında bazı doktorlar ve hastane çalışanları tutuklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN