O kentte ikamet eden emeklilere müjde: 1410 işletmeden indirim kararı! SGK ile protokol imzalandı

O kentte ikamet eden emeklilere müjde: 1410 işletmeden indirim kararı! SGK ile protokol imzalandı

Çeşitli sektörlerden meslek odaları, kuruluşlar ve firmalar ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında yapılan protokol kapsamında 1410 işletme, emeklilere çeşitli oranlarda indirim yapacak. İşte detaylar...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü ve çeşitli sektörlerden meslek odaları, kuruluşlar, firmalar ile emeklilere indirim sağlanması için protokol imzalandı.

Gıdadan turizme sağlıktan kişisel bakıma birçok alanda hizmet veren 1410 işletme, emeklilere yüzde 20 ile 10 indirim sağlayacak.

SGK İzmir İl Müdürü Hidayet Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan ettiğini hatırlattı.

İZMİR'DE EMEKLİLERE ÖZEL İNDİRİM

Bu kapsamda emeklilere yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten SGK İzmir İl Müdürü Hidayet Baydilli, şunları kaydetti:

"Meslek odalarımız, özel hastanelerimiz ve diğer kurumlarımızın desteğiyle emeklerimize yüzde 20 ve 10 arası indirim sunulmuştur. Katkılarından dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.

Çalışmalarımız yıl sonuna kadar devam edecektir. Emeklilerimize daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Kurumlarla işbirliği içerisinde bulunarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN