O bankadan son faizsiz kredi imkanı: Duyan hemen başvuruyor

O bankadan son faizsiz kredi imkanı: Duyan hemen başvuruyor

Türkiye İş Bankası’ndan Yeni Müşterilere Özel Faizsiz Nakit Avans Kampanyası: 31 Ağustos 2024’e Kadar 25.000 TL’ye Varan Avantajlar

Türkiye İş Bankası’nın yeni müşterilerine özel olarak sunduğu faizsiz nakit avans kampanyası, 31 Ağustos 2024’e kadar devam ediyor. Bu kampanya kapsamında, 300 TL ile 25.000 TL arasında faizsiz nakit avans imkanı sunuluyor ve kampanya yalnızca İşCep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden kullanılabiliyor.

İşCep’in “Müşteri Olmak İstiyorum” Özelliği ile Büyük Fırsat

İşCep’in sunduğu “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği, bankacılık dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. Bu özelliği kullanarak 1 Ağustos - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında İş Bankası’na katılan yeni müşteriler, 25.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans avantajından yararlanabilecekler. Bu teklif, birçok kişinin dikkatini çekmeye aday.

Faizsiz Nakit Avansın Detayları

Kampanya kapsamında, faizsiz taksitli nakit avans sadece 2-3 ay vade ile sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için belirlenen avans tutarları 300 TL ile 25.000 TL arasında değişiyor. İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilen bu kampanya, müşteri limitinin yüzde 25’i kadar, aylık en fazla 25.000 TL ile sınırlı.

Sınırları Zorlayan Fırsatlar

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için bazı sınırlar mevcut. Faizsiz nakit avans, bir müşteri tarafından en fazla iki kez ve toplamda 25.000 TL’ye kadar kullanılabilecek. 2-3 ay dışında tercih edilen vadelerde ve 25.000 TL üzeri tutarlarda ise geçerli faiz oranları uygulanacak.

Katılım Koşulları ve Son Tarih

Kampanya, 1 Ağustos 2024 ile 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında İş Bankası müşterisi olanlar için geçerli. Müşteri olma süreci tamamlandığında, kampanya hakları ilk iş günü başlatılacak ve bu haklar en geç iki iş günü içinde tanımlanacak. Kampanya 30 Eylül 2024 tarihinde sona erecek ve her müşteri sadece bir kez bu fırsattan faydalanabilecek.

Bu kampanya, yeni müşterilere İş Bankası ile tanışma fırsatı sunarken, cazip faizsiz nakit avans avantajlarıyla da dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN