O Avrupa ülkesine sadece kimlikle seyahat edilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu

O Avrupa ülkesine sadece kimlikle seyahat edilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir Avrupa ülkesine Türk vatandaşları için kimlikle seyahati mümkün kılacak anlaşmayı yakın zamanda imzalayacaklarını açıkladı. İşte, sadece kimlikle gidilebilecek o Avrupa ülkesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi.

BOSNA HERSEK'E PASAPORTSUZ SEYAHAT EDİLİR Mİ?

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'e sadece kimlikle seyahatin mümkün olacağını açıkladı.

Bu yılın 7 ayında Bosna Hersek'i ziyaret eden turistler arasında Türk vatandaşlarının, komşu ülkeleri de geride bırakıp ilk sırada yer almasının sevindirici olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkelerimiz arasında kimlikle seyahati mümkün kılacak anlaşmayı yakın zamanda imzalayarak, halklarımız arasındaki beşeri münasebetleri daha da geliştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

PASAPORTSUZ SADECE KİMLİKLE GİDİLEBİLEN ÜLKELER LİSTESİ 2024

* Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)

* Azerbaycan

* Gürcistan

* Ukrayna

* Beyaz Rusya (Belarus)

* Kosova

* Sırbistan

* Karadağ

* Arnavutluk

* Kuzey Makedonya

* Moldova

* Bosna-Hersek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN