Netflix kullananlara zamdan bile kötü haber! O televizyonlarda artık çalışmayacak

Netflix kullananlara zamdan bile kötü haber! O televizyonlarda artık çalışmayacak

Netflix kullanıcılarına hayal kırıklığı yaşatacak bir haber geldi. Ancak bu sefer gelen haber üyelik zammıyla ilgili değil. Netflix aldığı yeni karar doğrultusunda o televizyonlarda artık çalışmayacak. İşte detaylar…

Müşterilerine iyi bir kullanım deneyimi sunmayı amaçlayan Netflix yeni bir karar aldı ve alınan kararı e-posta yoluyla kullanıcılarına iletti…

NETFLİX O TELEVİZYONLARDA ÇALIŞMAYACAK

Netflix, 10 yılı aşkın bir sürü önce çıkan ikinci ve üçüncü nesil Apple TV’lerde artık kullanılamayacak. AppleInsider ve MacRumors'un bildirdiğine göre, değişikliğin 31 Temmuz'dan sonra başlaması bekleniyor. Netflix aynı zamanda destek sayfasını da bu son gelişmeyi ekleyerek güncelledi.

netflix-1.jpg

Apple TV’lerin ilk üç nesli Apple tarafından da eski olarak listeleniyor ve Apple hiçbir destek vermiyor. Netflix, 2019 yılında eskiyen Samsung ve Vizio akıllı TV’ler ile birinci nesil Roku kutuları da dahil olacak şekilde diğer eski cihazlar için de desteğini durdurma kararı aldı. Bunun sebebi, Netflix’in Windows Media DRM’den Microsoft’un PlayReady DRM’sine geçiş yapmasıydı.

Netflix, ikinci ve üçüncü nesil Apple TV’lere desteğini neden yıl ortasına sonlandırma kararı aldığı ile ilgili bir detay paylaşmadı. Fakat her iki nesil de çok eski olduğu için Apple’ın App Store’una sahip değiller zaten.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN