Nefes alma düzenekli otomobilden çıkanlar şaşkına çevirdi! Yurt dışına çıkarken kıskıvrak yakalandılar

Sınır kapısında durdurulan bir otomobilde nefes alma düzenekli tertibat yapıldığı anlaşıldı. Araçtaki arama işlemini sürdüren polisler, büyük şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Edirne'de otomobilin nefes alma düzeneği eklenmiş gizli bölmesinde Suriye uyruklu 2 düzensiz göçmen yakalandı, sürücü gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ekipleri, İstihbarat Şube ve Kapıkule Gümrük Müdürlüğü koordinesinde yaptıkları çalışma sonucu yurt dışına çıkmak üzere Kapıkule'ye gelen bir otomobili durdurdu.

KOLTUKLARIN ALTINA NEFES ALMA DÜZENEKLİ GİZLİ BÖLME YAPILMIŞ

Otomobilde yapılan aramada arka koltukların altındaki bölmeye gizlenmiş 2 Suriye uyruklu bulundu. Yabancı uyruklukların yolculuk sırasında havasız kalmaması için hortumla nefes alabilecekleri düzenek oluşturulduğu belirlendi.

Otomobil sürücüsü T.P. gözaltına alındı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN