Ne kek ne kahve ne de çay! Bu otobüste bakın ne dağıtıldı? İkramı görenler şaşkına dönüyor

Otobüs yolculuğunu sevenler bu otobüse binmek için can atacak! Kimi otobüste su istemeye bile çekinirken bu otobüste bakın ne dağıtıldı? Ne kek ne kahve ne de çay! İkramı görenler şaşkına dönüyor...

Şehirlerarası yolculuklarda otobüs firmaları son zamanlarda su bile vermek istemezken o firma yolculara baklava dağıttı.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyenleri şaşkına çevirdi. Şehirlerarası otobüs yolculuklarında genellikle kek, kahve, çay, kola veya bisküvi gibi ikramlara alışkın olan yolcular, bu sefer farklı bir sürprizle karşılaştı. Gülaras firmasına bağlı bir otobüste, yolculara tabak tabak baklava dağıtıldı.

Sosyal medya platformlarında hızla yayılan görüntüler, kısa sürede büyük ilgi gördü. Videoda, otobüs görevlilerinin yolculara tek tek baklava ikram ettiği anlar yer alıyor.

Gülaras firması, şehirlerarası yolculuklarda sunulan standart ikramların dışına çıkarak, yolcularına yeni bir deneyim yaşatmayı hedefledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN