Milyonlar bu akşam tek yürek: Mehmetçikten Milli Takım'a 'başarılar' videosu

Yurt içi ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçik, A Milli Futbol Takımı’na Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde video mesaj ile başarılar diledi.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mehmetçiğin A Milli Futbol Takımı'na Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçında başarı dileklerini içeren bir video yayımladı.

9615457.jpg

Paylaşımda, "Milli ruh, milli güç. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin korkusuz ve kahraman Mehmetçiklerinden, bu akşam Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan 'Bizim Çocuklar'a mesaj var.

9615458.jpg

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024'te sağlayacağı her başarı milletimizle birlikte engin dağlarda, amansız denizlerde ve hudutsuz göklerde görev yapan askerlerimizi de sevince boğacak. Haydi Türkiye, hep birlikte zafere" ifadelerine yer verildi.

9615459.jpg

Videoda, yurt içinde ve sınır ötesinde görev başındaki Mehmetçikler, A Milli Futbol Takımı'na başarı dileklerini iletti.

9615460.jpg

Görüntülerde, çeşitli görev bölgelerinde bulunan askerlerin, takıma olan inançlarını ve desteklerini dile getirdikleri anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN