Milli Yol Partisi Ankara'da kimi destekleyeceğini duyurdu

Milli Yol Partisi Ankara'da kimi destekleyeceğini duyurdu

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, yerel seçimlerde Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Ankara'da yapmış olduğu açıklamada, CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı yerel seçimlerde destekleyeceklerini duyurdu. Çayır, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmaması ve Mansur Yavaş'ın şeffaf yönetimi ve ülkücü kimliğini dışarıda bırakması nedeniyle destek verdiklerini açıkladı.

Milli Yol Partisi'nin Ankara'da adayı olmadığını belirten Çayır, bu durumda iki ihtimalin olduğunu ifade etti: CHP'den Mansur Yavaş ve AK Parti'den Turgut Altınok. Ancak Çayır, Mansur Yavaş'ın görev süresince rozetini bir kenara bırakarak şeffaf bir yönetim sergilediğini ve ülkücü kimliğini öne çıkarmadığını vurguladı. Bu nedenle Milli Yol Partisi olarak, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ı desteklediklerini belirtti.

Çayır ayrıca, ülkücü kimliğine ve şeffaf duruşuna vurgu yaparak, diğer ülkücü ve milliyetçi kesimlerden de Mansur Yavaş'a destek vermelerini talep etti. Büyükşehirdeki arkadaşlarının ve ülkücülerin istikametinde oy kullanacaklarını da açıkladı. Milli Yol Partisi'nin Ankara'da Mansur Yavaş'ı desteklediğini resmen duyuran Çayır, bu kararın ülkücü kesimin tercihine ve ülkenin selameti için yapıldığını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN