Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı: Sağanak yağış saatlerce sürecek

Meteoroloji'den İstanbul dahil birçok ile uyarı: Sağanak yağış saatlerce sürecek

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre, bugün birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Batı ve Karadeniz bölgelerinde etkili olacak yağışlar, sel ve su baskınlarına neden olabilir. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, şiddetli yağışlar nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Yetkililer, vatandaşları olası olumsuzluklara karşı önlem almaları konusunda uyardı.

Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde bugün sağanak yağışlar etkili olacak. Özellikle Marmara, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'nun belirli bölgelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz, Kütahya, Konya, Çankırı, Ordu, Kars, Ardahan çevrelerinde de yağış etkili olacak. Uzmanlar, bu yağışların sel ve su baskınlarına neden olabileceği konusunda uyarıyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, güney kesimlerde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

29 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNÜ

5-copy.jpg

30 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ

haritatahmingun5.png

31 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5-4.png

1 EYLÜL PAZAR GÜNÜ

haritatahmingun5.png

2 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ

haritatahmingun5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN