Meclis'teki saldırıda yaralanan DEM Partili Koçyiğit: Kurgulanmış saldırıyla karşı karşıya kaldık

Meclis'teki saldırıda yaralanan DEM Partili Koçyiğit: Kurgulanmış saldırıyla karşı karşıya kaldık

DEM Parti Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Can Atalay'ın AYM kararı görüşülürken TBMM'de yaşanan saldırıyı "bilinçli ve önceden planlanmış bir saldırı" olarak nitelendirdi. Koçyiğit Alpay Özalan'ın ceza alması gerektiğini de ifade etti.

AYM'nin tutuklu Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği kararı görüşmek toplanan TBMM oturumunda yumruklu saldırı yaşandı. AK Partili Alpay Özalan'ın saldırısında iki vekil yaralandı. Yaralanan DEM Parti Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, saldırıyla ilgili AK Partili Milletvekili Alpay Özalan'ın ceza alması gerektiğini söyledi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Ahmet Şık konuşmaya başladığı zaman saldırı girişiminin olduğunu belirten Koçyiğit şu ifadeleri kullandı:

“Verilen aranın ardından Ahmet Şık tekrar konuşmaya başladığında ben, AK Parti Grup Başkanı'nın yanına giderek bunu yapmamaları gerektiğini söyledim. İşin şiddete doğru gittiğini söyledim. Biz bunları söylerken arkadan Alpay'ın (AK Parti Milletvekili) Ahmet Şık'a doğru yürüdüğünü gördüm. Ben de araya girdim. Çok önceden kurgulanmış bilinçli bir saldırıydı. Bu münferit bir olay değildi. 'Biz bunlara saldıralım, linç edelim' diye bir saikle gelmişler. Bunun altını çizelim. Kesinlikle Alpay Özalan'ın ceza alması gerekiyor. Bunun içinden elimizden geleni yapacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN