Meclis'te 'AK Parti hırsızlık yapıyor' kavgası: AK Partili Karaismailoğlu DEM Partili Bozan'a tokat attı

DEM Parti Mersin Milletvekili Bozan, bugün TBMM’de yaptığı konuşmada “AK Parti hırsızlık yapıyor” ifadelerini kullanmasının ardından Meclis'te gerginlik yaşandı. AK Parti milletvekili Karaismailoğlu, Bozan'a saldırdı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul görüşmelerinde gergin anlar yaşandı.

DEM Parti Milletvekili Ali Bozan’ın “AK Parti hırsızlık yapıyor. Terbiyesiz de ahlaksız da sizsiniz” sözleri üzerine AK Partililer Bozan’ın üzerine yürüdü.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü esnada AK Parti milletvekili Adil Karaismailoğlu, Bozan'a yumrukla saldırarak yere düşürdü. Meclis polisinin milletvekillerine müdahalesi sonrası Genel Kurul'a ara verildi.

'AK PARTİ HIRSIZLIK YAPIYOR'

Bozan, konuşmasında "AKP TÜİK eliyle her ay işçinin, memurun, emeklinin cebinden düzenli bir şekilde düzenli bir şekilde çalıyor ama bu cebinden maaşı çalınan işçinin, emekçinin, emeklinin sesi maalesef duyulmuyor. Ben de buradan o cebinden ücreti, maaşı çalınan yurttaşlar adına bağırmak istiyorum: Hırsız var! Hırsız var! Hırsız var! AKP hırsızlık yapıyor, AKP hırsızlık yapıyor, AKP hırsızlık yapıyor" dedi.

'TERBİYESİZ DE AHLAKSIZ DA SİZSİNİZ'

Bozan'ın sözleri üzerine AK Partili ve DEM Partili milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı.

AK Partili milletvekilleri Bozan’ın sözlerine önce “Aynaya bak, terbiyesiz, ahlaksız” diye yanıt verdi. Bozan ise “Terbiyesiz de sizsiniz, ahlaksız da. Bir defa çıkın buraya, ben ‘hırsızsınız’ diyorum, deyin ki ‘biz hırsız değiliz’. Kendinizi ifade etmekten acizsiniz. O yüzden ağzınız pislik kokuyor o yüzden” dedi.

AK Partili milletvekiller kürsüye yürürken Karaismailoğlu, Bozan’a tokat atarak saldırdı. Görüntülerde saldırı sonrası arbedenin yaşanmaya devam ettiği görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN