Mansur Yavaş üreticiye tam destek! Başkentliler uygun fiyata en doğalını yiyor! Ankara’yı baştan sona saracak

Mansur Yavaş üreticiye tam destek! Başkentliler uygun fiyata en doğalını yiyor! Ankara’yı baştan sona saracak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralılara en iyi hizmeti sunmak için elinden geleni yapıyor. Kurulduğu günden bu yana 73 kooperatiften yaklaşık 550 milyon liralık ürün satın alındı üretici asla yalnız kalmadı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bulunan Halk Ekmek Fabrikası hem vatandaşı hem de üreticiyi düşünüyor. Kurulduğu günden bu yana 73 kooperatiften yaklaşık 550 milyon tl'lik yöresel ürün satın alarak üreticilere destek sağlandı. Mansur Yavaş'ın son derece önem verdiği projelerin başında gelen Başkent Market projesi de emeklerin meyvesini veriyor.

HEM EKONOMİK HEM DOĞAL

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kalkınma hamlesi kapsamında Halk Ekmek Fabrikası bünyesinde yapılan Başkent Market projesi hem üretici hem de tüketiciye sevindiriyor. Üreticilere ekonomik destek sağlanırken Başkentte yaşayan vatandaşlar da uygun fiyata doğal ürünler tüketme fırsatını elinde tutuyor. İlk olarak 29 Nisan 2020 tarihinde Etimesgut'ta açılan ve sayısı her geçen gün artan Başkent Market Ankara'yı baştan sona saracak.

Başkent Market Şubeleri – Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş.

Halk Ekmek Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Pala, Başkent Market'te 22'si kadın Kooperatifi olmak üzere 73 üretici kooperatiften alınan yöresel ürünlerin vatandaşlara ulaştırıldığını söyledi. Ankara Halk Ekmek olarak 5 yıl önce hayata geçirilen Başkent Market projesinin detaylarını paylaşan Pala, toplamda 73 kooperatifin yaklaşık 550 milyon TL'lik yöresel ürün ile ekonomiye katkı sağladığını aktardı. Pala, “Şu anda 7 Başkent Market şubemiz, 3 Fabrika Satış Mağazamız, 3 Başkent Büfemiz olmak üzere 6,5 milyon Ankaralıya en iyi ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın öncelikli projeleri arasında yer alan Başkent Marketler çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Başkent Market Projesi büfeleriyle ve de şubeleriyle Türkiye’nin en büyük belediye marketi olma özelliğini taşımaktadır.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN