Limter-İş Genel Başkanı Kanber Saygılı'ya gözaltı sırasında şiddet

Limter-İş Genel Başkanı Kanber Saygılı'ya gözaltı sırasında şiddet

İstanbul'da bu sabah yapılan polis operasyonlarında DİSK'e bağlı Limter-İş Genel Başkanı Kanber Saygılı gözaltına alındı. DİSK'in açıklamasına göre, Saygılı'ya ve aile üyelerine gözaltı sırasında şiddet uygulandı.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Gemi Yapımı ve Deniz Taşımacılığı, Ardiyecilik ve Antrepoculuk İşçileri Sendikası (Limter-İş) Genel Başkanı Kanber Saygılı, bu sabah yapılan operasyonda gözaltına alındı.

DİSK'in yaptığı açıklamaya göre, Saygılı'ya gözaltı sırasında şiddet uygulandı.

DİSK tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Evi bu sabah polis tarafından basılan Limter İş Sendikamızın Genel Başkanı Kanber Saygılı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre kapısı kırılarak ve şiddet uygulanarak gözaltına alınan Kanber Saygılı’nın bir an önce serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Kanber Saygılı'ya ve aile fertlerine uygulanan şiddeti kınıyoruz. Avukatlarımız süreci takip etmektedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN