Koynunda yılan besliyor sözü gerçek oldu! Yılanlarla yatıp yılanlarla kalkıyor, onlarla sohbet ediyor

O ilimizden şaşırtan görüntüler geldi! Yılan sevgisiyle izleyenleri şaşkına çeviriyor. Koynunda yılan besliyor sözü gerçek oldu! Koynunda sakladığı yılanları eliyle besliyor. Yılanlarla yatıp yılanlarla kalkıyor, onlarla sohbet ediyor...

Adana'da, yılan sevgisiyle tanınan Osman Aslan, koynunda beslediği yılan tarafından kaşından ısırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ADANA OTOGARI'NIN YILANCI ÇİĞKÖFTECİSİ

62 yaşındaki Osman Aslan, Adana Otogarı’nda yıllardır çiğköfte satarak geçimini sağlıyor. Ancak Aslan'ı diğer esnaflardan ayıran en büyük özelliği, yılanlara olan büyük sevgisi. Halk arasında 'zehirsiz kara yılan' olarak bilinen yılanları besleyen Aslan, defalarca yılanlar tarafından ısırılmasına rağmen onları bir an olsun yanından ayırmıyor.

O ANLAR KAMERADA

Geçtiğimiz günlerde Adana Otogarı’nda koynunda beslediği yılanlarla şov yaparken, elindeki yılanın kaşından ısırdı. Aslan, “Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum” dedi.

YILANCILIK ÇOCUKLUKTAN GELİYOR

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Osman Aslan, çocukluğundan beri yılanlarla iç içe olduğunu anlatarak, "Benim yılanlara karşı bir sevgi ve sempatim var. Yılanları çok seviyorum. Ben yılanlarla yatıyorum, kalkıyorum. Zerre kadar zarar görmedim. Yılancılık çocukluğumdan beri bizim ailede var. Millet kahvede okey oynar veya masa kurar eğlenir. Ben arabama biner araziye gider yılan ararım. Benim işim bu. Onları öperim, severim, geri bırakır ve dağa salarım. Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN