Köyde efsaneleri aratmayan olay! 40 yıl uğraştı 1 gecede yok oldu! 66 tanesi birden…

Köyde efsaneleri aratmayan olay! 40 yıl uğraştı 1 gecede yok oldu! 66 tanesi birden…

Sivas'ın o köyü filmleri aratmayacak bir olaya şahit oldu. 40 yıllık birikim bir gecede kayboldu efsanevi olay köylüleri de korkuttu. Şimdiye kadar kimse böyle bir şeye tanık olmadı. İşte Sivas'ın efsanevi olayı…

Sivas merkeze bağlı gözmen köyünde besicilikle uğraşan Selim Kılıçoğlu, Evine yaklaşık 20 metre uzaklıkta yer alan ağıla gittiğinde gördüğü manzara ile şaşkına döndü. 40 yıldır biriktirdiği koyunları yerde adeta sere serpe yatıyordu. 66 koyunu telef olan Kılıçoğlu 15'inin de yaralı olduğunu belirtti. Besici Selim Kılıçoğlu'nun haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri gönderildi.

40 YILLIK BİRİKİM BİR GECEDE TELEF OLDU

Besici Selim Kılıçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamalarda Gece saatlerinde hasta olan ineğine bakmak için ağıla gittiğini belirtti. Sabah saatlerinde yeniden ağıla geldiğinde hayvanların telef olduğunu ifade eden Kılıçoğlu, ahırlarının kapılarının açık olduğunu belirterek hayvanların köşeye kıstırılmış olduğunu da vurguladı. 66 kuyunun telef olduğunu belirten Kılıçoğlu, diğerlerinin yaralı kurtulduğunu söyledi. Köyde ilk kez böyle bir olaya şahit olduğunu ifade eden Kılıçoğlu 40 yıllık birikiminin gittiğini belirterek elinde hiçbir şey kalmadığını söyledi. Kılıçoğlu, yardım beklediğini de sözlerine ekledi.

Kurtlar tarafından 66 koyunu telef edilen besici: Bütün hayvanları boğmuş

Konu hakkında açıklamalarda bulunan köy muhtarı Yüksel Sarıkaya köylerinde ilk kez böyle bir olay yaşandığının altını çizdi. Vatandaşların Kılıçoğlu’na yardım için ellerinden geleni yapacaklarını da söyledi.

Kurtlar tarafından 66 koyunu telef edilen besici: Bütün hayvanları boğmuş

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN