Klasik otomobil hayranları buluştu! Hepsi hayranlık uyandırdı

Klasik otomobil hayranları buluştu! Hepsi hayranlık uyandırdı

Klasik otomobil tutkunları burada buluştu! O ilde klasik otomobiller peşi sıra dizildi! Görenler hayran kaldı, bakan bir daha baktı...

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, Melikgazi Belediyesi ile Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği'nin ortak organizasyonuyla Dedeman Parkı'nda gerçekleştirilen "Klasik Otomobil Buluşması" etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinliğe yaklaşık 150 klasik araç katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, etkinlikte basın mensuplarına yaptığı açıklamada, etkinliğin her yaştan vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Başkan Palancıoğlu, bu yıl altıncı kez düzenlenen etkinliğe olan yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecek yıllarda katılımın daha da artmasını hedeflediklerini ifade etti.

Klasik otomobil tutkunları Kayseri'de buluştu

Programa, AK Parti Kayseri milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler ve Murat Cahid Cıngı da katılarak, etkinliğin düzenlenmesine öncülük eden Palancıoğlu’nu tebrik etti. Milletvekilleri, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Etkinlik sonrası Akar, Böhürler, Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Mustafa Palancıoğlu, klasik otomobillere binerek şehrin sokaklarında gerçekleştirilen turda yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN