Kayserililerin bile aklına gelmez! Ankaralı esnaftan şok hareket: Poşetin sağlamlığını böyle test etti

Kayserililerin bile aklına gelmez! Ankaralı esnaftan şok hareket: Poşetin sağlamlığını böyle test etti

Kurban bayramı için poşet satışı yapan Ankaralı esnaftan şok hareket geldi. Sattığı poşetin sağlamlığını kanıtlamak isteyene esnaf öyle bir şey yaptı ki görenler “Kayserililerin bile aklına gelmez” dedi…

Malum Kurban Bayramı yaklaştı hazırlıklar da hızlandı. Kurban pazarlarında alışverişini tamamlayan vatandaşlar şimdi de kurban etlerini koymak için sağlam poşet araştırmaya başladı.

Ankara’da, kurban eti için poşet satan esnaf ise sattığı poşetin sağlamlığını kanıtlamak için ilginç bir yönteme başvurdu.

68 KG’LIK İNSANI TAŞIYOR

Ankaralı esnaf, kurban etlerini taşıyacak poşetlerin sağlamlığını test etmek için kamera karşısına geçti. Esnaf, 68 kiloluk bir kişiyi poşetin içine koyarak arkadaşıyla birlikte havaya kaldırdı. Hem poşet hem de esnaf testten başarıyla geçerken ortaya çıkan görüntüler ise oldukça ilginç oldu…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN