Kayseri'de iş cinayeti: İnşaatın asansör boşluğuna düşen çocuk işçi kurtarılamadı

Kayseri'de iş cinayeti: İnşaatın asansör boşluğuna düşen çocuk işçi kurtarılamadı

Kayseri'de bir inşaatın ikinci katında çalışırken dengesini kaybedip metrelerce yükseklikten asansör boşluğuna düşen 17 yaşındaki Samet Ceyran, hastanede hayatını kaybetti. Ceyran'ın lise öğrencisi olduğu ve yaz tatilinde para biriktirmek için işe girdiği öğrenildi.

Kayseri'nin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Şehit Naci Akarsu Sokak'ta dün saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, 15 katlı bir inşaatın ikinci katında çalışan Samet Ceyran (17) dengesini kaybederek metrelerce yükseklikten asansör boşluğuna düştü.

9757094.jpg

ÇOCUK İŞÇİ İNŞAATTA HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı işçi, sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

9757093.jpg

Ceyran'ın cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YAZIN PARA BİRİKTİRMEK İÇİN İŞE GİRMİŞ

Samet Ceyran'ın Hacı Ali Karamercan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu ve yaz döneminde para biriktirmek için ağabeyiyle birlikte çalıştığı öğrenildi.

9759976.jpg

Hastanedeki otopsi işlemleri tamamlanan Ceyran'ın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı ve Hulusi Akar Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan ilçesi Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

9759977.jpg

Cenazeye, Ceyran'ın babası Süleyman Ceyran, ailesi ve yakınları katıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN