Kayıp olarak aranıyordu... Bir kadın daha katledildi

Kayıp olarak aranıyordu... Bir kadın daha katledildi

Kadın cinayetleri engellenemiyor. Mersin'de kayıp olarak aran 2 çocuk annesi öğretmen yazlık dairede öldürülmüş halde bulundu. Katil sevgili cinayeti itiraf etti.

Katiller ve şüpheliler caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetleri durdurulamıyor. Mersin Erdemli'de bir yazlık sitede kötü koku gelmesi üzerine ekiplere haber verildi.

6 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

Daireye giren ekipler kendisinden 6 gündür haber alınamayan matematik öğretmeni D.E.’yi (47) yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede D.E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

9914963.jpg

SEVGİLİSİNİN KREDİ KARTI İLE ALIŞVERİŞ YAPMIŞ

Özel bir kurs merkezinde öğretmen olan çalışan bekar M.O.'nun sevgilisinin cesedinin bulunduğu semtteki bir pansiyonda 5 gün kaldığı belirlendi. D.E.'in kredi kartından hem alışveriş yapan hem de 2 kez para çektiği tespit edilen M.O., kaçtığı Konya'da yakalandı.

İTİRAF ETTİ

M.O. ifadesinde suçunu itiraf etti. D.E.'nin cenazesi Karaman'a gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN