Kahreden olay! Kuzenleri 10 yaşındaki çocuğu öldürdü

Kahreden olay! Kuzenleri 10 yaşındaki çocuğu öldürdü

Aile arasında çıkan silahlı kavgada 10 yaşındaki bir çocuk vurularak öldürüldü. Kuzenleri tarafından vurularak öldürülen Nazım Kaya kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Kaya'nın kuzenleri P.D. ve P.K. tutuklanırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Hacıishak Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, aile içinde çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. 10 yaşındaki Nazım Kaya, silahla başından vuruldu.

Ağır yaralı olarak Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaya daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi. Doktorların müdahalesine rağmen Nazım Kaya hayatını kaybetti.

2 KUZENİ TUTUKLANDI

Kaya’nın kuzenleri olduğu öğrenilen P.D. ve P.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ayrıntılarının ortaya çıkması için soruşturma devam ediyor.

uuuuu.jpg

10 yaşındaki Nazım Kaya, Yıldız Camisinde düzenlenen cenaze töreni sonrasında Akhisar Yeni Mezarlığında toprağa verildi.

8625689.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN