Kadın cinayetleri durdurulamıyor! Çalıştığı fabrikada av tüfeğiyle öldürüldü

Kadın cinayetleri durdurulamıyor! Çalıştığı fabrikada av tüfeğiyle öldürüldü

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline geldi. Kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü şiddete maruz kalıyor. Kayseri'de Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana gelen korkunç olayda, bir kadın çalışan av tüfeğiyle öldürüldü.

Kadına şiddet her geçen gün artıyor. Kayseri'de bir kadın, çalıştığı fabrikanın bahçesinde av tüfeğiyle katledildi.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 5. Cadde'de H.G, çalıştığı fabrikanın bahçesinde M.B. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.B, kadına av tüfeğiyle ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ekipler, H.G'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cesedi, Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN