İYİ Parti'den istifa etmişti: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa etmişti: Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı

Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun rozetini CHP lideri Özgür Özel taktı.

Eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Yanıkömeroğlu, 6 Aralık'ta partinin kuruluş amaç ve ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Yanıkömeroğlu, istifasının ardından bugün CHP'ye katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Yanıkömeroğlu'nun rozetini taktı.

Özgür Özel rozeti takarken, "İstanbul üçüncü bölgede zaten bir milletvekilinin çok eksikliğini hissediyorduk. Depreme karşı verilecek çalışmalarda meclisteki yapıcı muhalefetimizde kendisine çok yük düşecek. Kendisini grubumuza hoş geldin diyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN