İstanbul'un yanı başındaki o iki ile kar yağdı! Kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı

İstanbul'un yanı başındaki o iki ile kar yağdı! Kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı

İstanbul'un yanı başındaki o iki ile kar yağdı! Etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı! Kar yağışı aralıklı olarak devam ediyor...

Kartalkaya, Sarıalan ve Aladağ bölgesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam etti. Kar kalınlığı Sarıalan ve Aladağ bölgesinde 10 santimetreye kadar ulaşırken, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya Kayak Merkezi'nde ise kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı.

KASTAMONU'DA KAR KALINLIĞI 15 SANTİMETREYİ BULDU

kaar.jpg

Kastamonu'da, Ilgaz Dağı ve çevresi ile Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini birbirine bağlayan Yaralıgöz ve Oyrak geçitlerinde de kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı yer yer 15 santimetreyi bulurken, sis nedeniyle bazı bölgelerde görüş mesafesi düştü. Daday, Küre, İnebolu, İhsangazi ve Ağlı ilçelerinin yüksek kesimlerinde de kar yağışı devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN