İstanbul'un burnunun dibinde! Sıcak havayı fırsat bilen oraya koştu: Baharın tadını çıkardılar

İstanbul'un burnunun dibinde! Sıcak havayı fırsat bilen oraya koştu: Baharın tadını çıkardılar

İstanbul'un burnunun dibinde olan bu yere vatandaşlar adeta akın etti! Havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, güzel havanın tadını çıkardı...

Bolu kent merkezine yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan tabiat parkı, her mevsim farklı bir güzellik sunarak ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Şubat ayındaki bahar havasından faydalanmak isteyenler, tabiat parkına akın etti. Ancak ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle tabiat parkının girişinde araç kuyrukları oluştu ve park alanları dolup taştı.

DOĞANIN TADINI ÇIKARDILAR

golcuk-tabiat-parki-nerede.jpg

Gölcük'e gelenler, 16 dereceye varan hava sıcaklığının keyfini çıkararak göl çevresinde yürüyüş yapmanın yanı sıra golf araçlarıyla göl turu attılar. Ayrıca belirlenen piknik alanlarında doğayla iç içe vakit geçiren ziyaretçiler, tabiatın sunduğu güzelliklerin tadını çıkardılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN