İstanbul'da 'Kuyu-20' operasyonu: 11 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 2 ayrı organize suç örgütüne düzenlenen Kuyu-20 operasyonuyla aralarında elebaşlarının da bulunduğu suç örgütü üyesi 11 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce İstanbul'da "KUYU- 20"operasyonu düzenlendiğini bildirdi.

2 ayrı organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 11 şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirten Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerinin, Suç işlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Tehdit, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Mala Zarar Verme suçlarını işledikleri tespit edildi. Düzenlenen operasyonda 15 ruhsatsız tabanca çok miktarda döviz ve Türk lirası ele geçirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN