İstanbul Emniyeti'nde avukata şiddet iddiası

İstanbul Emniyeti'nde avukata şiddet iddiası

Avukat ve gazeteci, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan müvekilleri görmeye gittiklerinde polis tarafından dövüldü.

Gazeteci Ruşen Takva, avukat Bahtiyar Kandeğer ve Şehnaz Altunkaya'nın dün gece gözaltına alınan müvekillerini görmeye gittikleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 15 polis tarafından dövüldüğünü yazdı.

Avukatın maruz kaldığı şiddetin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Takva, "Dün gece saatlerinde gözaltına alınan müvekkilleri hakkında bilgi almak için İstanbul Emniyeti Organize Şubeye giden avukat Bahtiyar Kandeğer ve Şehnaz Altunkaya, yaklaşık 15 polis tarafından öldüresiye dövüldü" dedi.

Takva şöyle devam etti:

"Olay anının kayıt edildiği cep telefonuna el konulurken, avukat Şehnaz Altunkaya’nın içerisinde parasının da olduğu cüzdanı kayboldu. Kandeğer; “Av.Şehnaz Altunkaya aşağı indirilirken yerde ters kelepçeli halde dururken teknelemesi üzerine bu defa ben müdahale ettim. Akabinde yaklaşık 10-15 polis beni yere atıp defalarca tekmelediler. Dün gece kafama aldığım darbelerin tamamı öldürücü idi. Ölmemiş olmam mucizedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN