Instagram ve Roblox'tan sonra sıra Tiktok'ta! Yetkili isim duyurdu: Tiktok kapanacak mı?

Instagram ve Roblox'tan sonra sıra Tiktok'ta! Yetkili isim duyurdu: Tiktok kapanacak mı?

Instagram’ın kapatılmasının 6. gününde bu kez TikTok gündeme geldi! Instagram’ın ardından Roblox kapanmıştı. Instagram ve Roblox'tan sonra sıra Tiktok'ta! TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı duyurdu! Tiktok kapanacak mı?

Sosyal medya platformları üzerindeki denetim ve erişim kısıtlamaları Türkiye'de son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Instagram'ın yaklaşık bir haftadır erişime kapalı olması ve milyonlarca kullanıcının tercih ettiği oyun platformu Roblox'a getirilen erişim engelinin ardından gözler şimdi de TikTok'a çevrildi.

"TİKTOK’UN KAPANMASINI MİLLETİMİZ İSTİYOR"

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu "Instagram" gündemiyle toplanıyor

T24'ün haberine göre; TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, sosyal medya platformlarıyla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturdu. Yayman, sokakta kendisiyle karşılaşan vatandaşların TikTok'un kapatılmasını talep ettiğini iddia etti. Açıklamasında, “TikTok meselesi, Türkiye için bir ulusal güvenlik meselesidir. Yapılan paylaşımlar o kadar tuhaf, o kadar gerçeklikten kopuk ki, bunları onaylamak mümkün değil. TikTok'un kapatılması, erişim engelinin getirilmesi noktasında komisyon olarak bir tavrımız yoktur, bu Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun (BTK) tavrıdır. Ama bana komisyon başkanı olarak sorsanız, siyaset milletle beraber yapılır. Milletimiz, TikTok'un kapatılmasını istiyor." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN