Hurda fiyatları dibe vurdu! Fiyatı altınla yarışıyordu, düşüş başladı: 29 Temmuz bakır fiyat listesi

Hurda fiyatları dibe vurdu! Fiyatı altınla yarışıyordu, düşüş başladı: 29 Temmuz bakır fiyat listesi

2024 yılının başlarında hızla yükselen ve altın gibi değerlenen hurda fiyatlarında sert düşüş başladı! Fiyatı altınla yarışıyordu! Hurda fiyatları dibe vurdu! 29 Temmuz bakır fiyat listesi...

2024 yılının ilk yarısında dikkat çekici bir yükseliş gösteren hurda bakır fiyatları, yılın ortasına gelindiğinde büyük bir düşüş yaşadı. Geri dönüşüm sektörünün en değerli hurdaları arasında yer alan bakır, arz ve taleple dar bir aralıkta işlem görmeye başladı.

FİYATLARIN DÜŞÜŞ NEDENİ

Hurda bakır fiyatları, öncelikle Londra Metal Borsası verilerine göre şekilleniyor. 2024'ün ilk yarısında fiyatların yükselmesinin ardından, Fed toplantılarından ve ABD verilerinden küresel ekonomik görünüm hakkında ipuçları arayan piyasa, son üç haftadır devam eden düşüşle birlikte bakır fiyatlarını aşağı çekti.

GÜNCEL HURDA FİYATLARI

29 Temmuz 2024 itibarıyla güncel hurda bakır fiyatları, piyasalardaki bu düşüş trendini sürdürüyor. İşte güncel hurda fiyatları:

Güncel hurda fiyatları dibe düştü! 29 Temmuz bakır fiyat listesi belli oldu - 1. Resim

Güncel hurda fiyatları dibe düştü! 29 Temmuz bakır fiyat listesi belli oldu - 2. Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN