Huggy Wuggy nedir, nasıl bir oyun? Huggy Wuggy tehlikeli mi?

Huggy Wuggy nedir, nasıl bir oyun?  Huggy Wuggy tehlikeli mi?

Yeni çıkan dijital oyun karakteri Huggy Wuggy, son dönemlerde oldukça popülerleşti. Pek çok ülkede yasak getirilen oyunun çocukları psikolojik olarak kötü etkilediği ortaya çıktı. İşte, tehlike saçan Huggy Wuggy oyunuyla ilgili ayrıntılar...

Huggy Wuggy oyunuyla ilgili yapılan şikayetler her geçen gün artıyor. Söz konusu oyunu oynayan çocuklar psikolojik olarak zarar görürken oyunun etkilediği çocuk sayısı da her geçen gün artıyor.

HUGGY WUGGY NE OLUYOR?

Huggy Wuggy PEGI içeriğine göre 12 yaşın üzerindeki çocuklar için uygun olan bir oyun karakterinin, oyuncağıdır. Huggy Wuggy karakteri, geçen yılın Eylül ayında yaratılmıştır. Bu yıl Mart ayından itibaren Android ile IOS marketlerinde oyun olarak yer almaya başlamıştır.

Oyun terk edilen oyuncak fabrikasında geçmekte ve oyuncu hayatta kalmak için çabalarken onu fabrikada bekleyen intikam peşinde olan başka oyuncaklar da var. Oyuncunun ama, onu bekleyen oyuncaklara yakalanmamaya çalışmaktır.

Oyun başında statik bir karakter olarak görünen Huggy Wuggy, ileri seviyelerde seri biçimde büyüyerek 9 metrelik katil bir canavar haline geliyor. Konuşamayan karakter, gülerek keskin dişleriyle herkese korku salıyor. Oyuncuyu yakaladığında da oyuncu ölmüş oluyor.

 huggy wuggy oyunu tehlikeli mi

HUGGY WUGGY TEHLİKELİ Mİ?

Beş yaşındaki çocuğunun bu oyunu oynadıktan sonra değişik tavırlar sergilediğini söyleyen bir anne, "Oğlum geceleri yalnız uyamıyor, sürekli ağlıyor. Oyun videolarından hem korkuyor, hem de izlemeden yapamıyor. Az önce oğlum yatakta tir tir titreyerek ağlıyordu. Bu oyun değil, resmen çocuklarımızın üzerine derin bir proje. Çocuklarımızın elindeki oyunlara girdiği ve izlediği görüntülere lütfen dikkat edelim.” ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN