Hobi olsun, dedi iş kapısı oldu! Yurt dışından bile talep alıyor, ev hanımlarına örnek oluyor

Hobi olsun, dedi iş kapısı oldu! Yurt dışından bile talep alıyor, ev hanımlarına örnek oluyor

Bu bir olsun diyerek başladığı iş şimdi büyük bir geçim kapısına dönüştü. Ev hanımı Yaprak Yıldız, eline meşgale olması amacıyla başladığı bu işi yurt dışına kadar taşıdı. Hem ev hanımlarına örnek oluyor hem de ailesinin geçimini sağlıyor.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yaşayan ev hanımı Yaprak Yıldız, annesine örnek olarak başladığı işin kendisine geçim kapısı haline dönüştürdü. Tamamen hobi olsun diyerek başladı ürünler şimdilerde yurt dışından bile talep görüyor. Birçok farklı ürün yapıyor internet üzerinden satışa çıkarıyor.

GEÇİM KAPISINA DÖNÜŞTÜRDÜ

Ördüğü hırka, patik ve babet gibi ürünleri internet üzerinden satışa çıkaran Yaprak Yıldız, Türkiye'nin her noktasına ulaştırdığı siparişleri artık yurt dışına da gönderiyor. ABD ve Bulgaristan gibi ülkelere de satış yaptığını söyleyen Yıldız, insanlardan eleştiri almasına rağmen eşinin de desteği ile işini severek sürdürdüğünü belirtti.

Hobi olarak başladığı örgülere yurt dışından sipariş almaya başladı | diyarbakirsoz.com

Kadın Emeği Pazarı'na giderek orada bulunan kadın emeklilere destek verdiğini aktaran Yıldız, kadınların istediğinde her işin üstesinden gelebileceğini de gözler önüne serdi. 9 yaşından bu yana örgüye merak sardığını ifade eden Yıldız, "Annemden görerek merak sarmıştım. Yavaş yavaş çubuklarla örmeyi öğrendim. Ondan sonra örgü sürekli yaşamımda oldu. Çalıştığımı günlerde dahi sipariş alıp, örüp satardım. Eşim evlendikten sonra ‘Çalışma artık, ev hayatının tadını çıkar biraz’ dedi. Ben de ‘Evde boş durup da ne yapacağım’ diyerek örgüye başladım." dedi.

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Ufak siparişler alarak işini büyüttüğünü ifade eden Yıldız, en büyük hayalinin yurt dışına açılmak olduğunu söyledi. Bu hayalini gerçekleştirdiğini ifade eden Yıldız, yurt dışından ilk siparişini aldığını söyledi. Diyarbakır'dan ABD'ye kadar uzanan büyük bir işi olduğunu ifade eden Yıldız, “ İşe ilk giriştiğimde ‘Ne gerek var, sen yapamazsın’ gibi sözler duydum. Ancak ben bu eleştirilere inat işimi sürdürdüm. Şimdi ‘Yapamazsın’ diyenler ‘Bana da öğretir misin?’ diyorlar.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN