Herkes telefonlarından silecek! Birçok kişi kullanıyordu… Zamlar onu da fena vurdu

Herkes telefonlarından silecek! Birçok kişi kullanıyordu… Zamlar onu da fena vurdu

Hemen hemen herkesin televizyonundan bilgisayarına tabletinden telefonuna kadar yüklü olduğu o uygulama artık her yerden silinecek. Her şeye zam gelirken o uygulama zamlardan eksik kalmadı. 9 Temmuz itibariyle yeni fiyatlar belirlendi.

Dünyada birçok kişi tarafından kullanılan ve Türkiye'de de en çok kullanılan dizi film Platformu olarak karşımıza çıkan Netflix, 9 Temmuz 2024 tarihi itibariyle abonelik fiyatlarında güncellemeye gitti. Yapılan değişiklik ile birlikte belirlenen tarifelerde yeni rakamlar açıklandı.

ABONELERE YENİ ZAM ŞOKU

9 Temmuz 2024 tarihi ile birlikte abonelik fiyatlarını yeniden güncelleyen Netflix, temel plan paketi için aylık 149,99 TL Fiyat belirlerken standart plan için 229,99 TL, özel plan için ise 229,99 TL'lik fiyat belirlemesi yaptı.

Netflix, platforma 2021 boyunca her hafta yeni bir film ekleneceğini açıkladı

Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ilk zam ile birlikte netflix fiyatları %20 ile 30 arasında bir değişikliğe uğradı. 2024 yılının 2 zammı ile birlikte bu artış %25'e yükselirken son 2 yılda Netflix’e toplamda %295 oranında zam yapıldı.

NETFLİX PLANLARINDA DEĞİŞİKLİK

Netflix temel planı için reklamsız içerikte HD kalitesi için tek bir cihazdan erişim sağlanmaktadır. Standart planı için 2 cihaza kadar aynı anda erişim sağlanırken full HD kalitesi sunuluyor. Özel planda ise 4 cihaza kadar aynı anda izleme ve 6 cihaza indirme yapabilme özelliği de sunuluyor. Bunun yanı sıra 4K çözünürlüğünde görüntüde sağlanıyor.

Netflix yeni ücretleri yeni üyelikler içinde geçerli olacaktır. Mevcut üyeler yeni fiyatlandırma sistemine kademeli olarak geçiş yaparken plan değişikliği konusunda bilgilendirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN