Hep kavga ve yumruklarıyla gündemde! İşte Alpay Özalan'ın TBMM'deki şiddet dosyası

Hep kavga ve yumruklarıyla gündemde! İşte Alpay Özalan'ın TBMM'deki şiddet dosyası

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaşanan kavgalarda ön saflarda yer almasıyla tanınan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, şiddet eğilimleri ile gündeme geliyor.

Alpay Özalan bugün de, TBMM görüşmeler sırasında şiddet uyguladı.

TBMM tutanakları incelediğinde; İlk imza sahibi olduğu kanun teklifleri, ilk imzasının bulunduğu Meclis soruşturması önergeleri, imzasının bulunduğu Meclis soruşturması önergeleri sayıları düşük olan Özalan, kavga ve yumruklarıyla öne çıkıyor.

9 ARALIK 2021

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yanıt vermek üzere kürsüye gelen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, “Şehitleri alkışlatıyormuş gibi kendini ayakta alkışlatma çakallığına kapılmasın” ifadesini kullanınca Alpay Özalan, CHP’li Özel'in üzerine yürüdü.

alpay5.png

24 TEMMUZ 2018

HDP Milletvekili Ahmet Şık, Meclis kürsüsünde konuşma yaparken Alpay Özalan’ın da bulunduğu bir grup tarafından saldırıya uğradı.

alpay4.png

12 TEMMUZ 2019

AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında çıkan tartışma arbedeye dönüşürken Alpay Özalan'ın, tepki gösterdiği CHP'li Vekile “Gel buradan bağır, gel! Arkaya kaçıyor, bağırıyor; gel, önden bağır” diye çıkıştı.

alpay2.png

26 TEMMUZ 2020

Özalan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un üzerine yürüdü.

17 MART 2021

TBMM’de, milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu yaka paça dışarı çıkarmak istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (26)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
26 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN