Hamza Dağ: Hem belediye başkanı hem de milletvekili katılımları olacak

Hamza Dağ: Hem belediye başkanı hem de milletvekili katılımları olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yılı dolayısıyla 14 Ağustos'ta düzenlenecek kutlama programı ile ilgili "Her şey olgunlaştığında kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yarın da hem belediye başkanı hem de milletvekili katılımları olacak." dedi.

AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yılı dolayısıyla 14 Ağustos Çarşamba günü partinin Kongre Merkezi'nde bir kutlama etkinliği düzenlenecek. AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümü programı hazırlıklarıyla ilgili bilgiler veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Her şey olgunlaştığında kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yarın da hem belediye başkanı hem de milletvekili katılımları olacak." dedi.

Dağ'ın açıklamalarında satır başları şu şekilde;

(Partiye katılım hakkında) Bazı görüşmeler mutlaka olacaktır. Bu hizmet kervanına olma isteyen herkes bizimle bir görüşme içerisinde oluyor.

Programımız içerisinde hem belediye başkanı, hem milletvekilleri katılımları olacak. Bu partimiz açısından ilk değil, son da olmayacaktır.

Sade ve gösterişten uzak Ak Partimizin 23 yılında 22 yıl iktidarda olmanın sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek ve inşallah daha uzun yıllar ülkemize iktidar olarak hizmet etmenin heyecanı ile organize ettik.

Her şey olgunlaştığında kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yarın da hem belediye başkanı hem de milletvekili katılımları olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN