Gelin Evi'nde bu kadarına pes dedirten olay! Meyveleri bulaşık makinesinde yıkayıp ikram etti

Gelin Evi'nde bu kadarına pes dedirten olay! Meyveleri bulaşık makinesinde yıkayıp ikram etti

Geçtiğimiz sezonda Aslı Hünel’in sunduğu gelin evi programının yeni sunucusu Ezgi Sertel oldu. Gelinlerin 100.000 TL'lik ödül için yarıştığı programda ekrana gelen anlar ağızları açık bıraktı. Meyveleri bulaşık makinesinde yıkayarak misafirlerine servis eden yarışmacı tartışma yarattı.

Ekranların sevilen programı Gelin Evi yeni sezona Ezgi Sertel ile başladı. Ünlü sunucunun sunumu ile gerçekleşen programda gelinler 100.000 TL'lik büyük ödül için hafta sonuna kadar kıyasıya rekabet ediyor. Gerek misafirperverliği gerek sunumları gerekse ev dekoruyla programa damga vurmaya çalışan gelinlerin bugünkü konusu bulaşık makinesinde yıkanan meyveler oldu. 24 yaşındaki 4 yıllık evli İlkim Ercan programın konuşulan ismi oldu.

SEBZE VE MEYVELERİ BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKIYOR

İlkim gelinin mutfağına doğru ilerleyen Ezgi Sertel meyve ve sebzelerin bulaşık makinesinde yıkandığını görünce şaşkına döndü. Bulaşık makinesinden çıkarttığı meyveleri ikram etmek isteyen geline Ezgi Sertel'de ne diyeceğini bilemedi. ünlü sunucu 'ben bildiğimden şaşmam' demekle yetindi.

Gelin Evi' programında yarışmacının bulaşık makinesinde yıkadığı şeyler izleyenleri şok etti... - Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi

İlkim Gelin bu şekilde yapmanın daha pratik olduğunu söylerken istediği kadar meyveyi doldurduktan sonra makineyi çalıştırdığını ve elde yıkamaktan daha az su harcadığını belirtti.

Gelin Evi'nde şaşırtan anlar! Ezgi Sertel bulaşık makinesinden çıkanları görünce hayrete düştü | Türkiye Gazetesi​​​​​​​

GELİNLERDEN TEPKİYİ ALDI

Bazı gelinler bu durumun hijyenik olmadığını belirtirken bazıları da oldukça pratik olduğunu söyledi. Görüntülerin sosyal medyada yayılması ile birlikte 'Bu kadarı da olmaz', 'pes artık', 'daha neler göreceğiz' yorumları yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN