Gazeteci Ali Sirmen’in cenaze programı belli oldu

Gazeteci Ali Sirmen’in cenaze programı belli oldu

Gazeteci Ali Sirmen 19 Mart 2024 Salı günü saat 11.30'da Cumhuriyet Gazetesi’nin önünde yapılacak olan cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Türk basınının en kıdemli isimlerinden Cumhuriyet gazetesi yazarı ve gazetenin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti.

Gazeteci kimliğinin yanı sıra hukukçu olan, bazı film ve dizilerde de rol alan Sirmen, 84 yaşındaydı. Türk sanat müziği bestekârı ve keman sanatçısı Sadi Işılay'ın torunu olan Ali Sirmen, bir süredir İstanbul'da bir hastanede tedavi görüyordu.

Ali Sirmen için 19 Mart 2024 Salı günü saat 11.30'da Cumhuriyet Gazetesi’nin önünde tören yapılacak. Tören sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı Camisi’nde öğleyin kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN