Film değil gerçek! Yardım isteyen kişiyi silahla vurup araçtan attı

İstanbul'da hastaneye kaldırılan ağabeyinin yanına gitmek isteyen genç, yoldan çevirip bindiği araçta tartıştığı kişi tarafından silahla vuruldu. Yaralanan genç araçtan indirildikten sonra seke seke kaçarken yere yığıldı.

Filmleri aratmayan olay İstanbul Kağıthane'de gece saatlerinde yaşandı. Talatpaşa Mahallesi'ndeki dolaşan Alihan Y. (26), ağabeyinin Okmeydanı'nda yaralandığını ve ambulansla hastaneye kaldırdığını öğrendi.

ARACI DURDURUP YARDIM İSTEDİ

Genç bunun üzerine kavşakta panelvan tipi bir aracı durdurarak hastaneye gitmek için yardım istedi. Genci aracına alan şahıslar kısa bir sürede seyrettikten sonra genci, silahla bacaklarından vurup dışarıya attı. Sekerek yürüyen genç bir süre sonra da yere yığıldı.

tte.jpg

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, bacaklarından yaralanan Alihan Y. 'yi hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan ve hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

YAKALANDI

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Gencin bindiği aracın kiralık olduğunu ve plakasını tespit eden polis, şüpheli Bedirhan A. (23)'yı tespit etti.

“Uyuşturucu madde kullanmak” suçundan kaydı olan Bedirhan A. yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüpheli, ifadesi alınması sonrası “kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Bedirhan A. serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN