Film değil gerçek! Herkes bu havalimanında yatıp kalkmak isteyecek! Spa’dan havuza kadar her şey var

Film değil gerçek! Herkes bu havalimanında yatıp kalkmak isteyecek! Spa’dan havuza kadar her şey var

Görenlerin inanmakta zorlandığı film sahnesi zannettiği bu görüntüler dünyanın en iyi havalimanından bir kesit. Dünyadaki en ilginç havalimanı herkesi büyülüyor. Oraya ayak basan değil otele gitmek orada yatıp kalkmak istiyor. Bir havalimanında resmen otel hizmeti sunuluyor. İşte dünyanın en ilginç havalimanı…

Görenlerin inanmakta güçlük çektiği dünyanın en ilginç havalimanı Singapur Havalimanı, görenleri hayran bırakıyor. Lüks ve teknolojinin bir araya gelmesi ile film sahnelerini aratmayan görüntüler dünyanın da ağzını açıp bırakıyor. İşte dünyanın en ilginç havalimanı…

DÜNYANIN EN İLGİNÇ HAVALİMANI

Şimdiye kadar birçok havalimanı görmüş olabilirsiniz ancak Singapur'a gitmeden her şey boşa çıkıyor. Son teknoloji ile birlikte inanılmaz bir mimariyi bir araya getiren Singapur Havalimanı görenlerin ağzını açık bırakıyor.

singapur-havalimani.jpg

Filmlerden bir kesiti hatırlatan bu görüntüler Singapur havalimanının ta kendisinden geliyor. Birçok havalimanı gezmiş olsanız bile burayı görmeden ben şimdiye kadar nereye gitmişim diyeceksiniz. Yolunuz Asya ülkelerine düşerse mutlaka Singapur Havalimanı'na uğramanız gerekiyor. Öyle bir havalimanı düşünün ki içerisinde spadan havuza kadar ne ararsanız olsun. İnsanlar sadece havalimanını görebilmek için dünyanın dört bir yanından akın akın Singapur Havalimanı'na geliyor.

singapur-havalimani-1.jpg

Havalimanı içerisinde şelaleler, oturma alanları, yürüyüş parkurları, 8 dönümlük devasa bir bahçe, alışveriş alanları, otel tesisleri, 2200 metrekarelik Forrest Valley alanında ise dünyanın dört bir yanından toplanmış yüksek rakımlı yerlerde yetişen tropikal bitkiler yer alıyor. 120 türden yaklaşık 3000 ağaç ve 60000 çalı bulunuyor. 200'den fazla bitki türünün yanı sıra dünyanın en yüksek şelalesi de Jewel Changi Havalimanı’nde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN