Fernas işçileri Soma'ya dönüyor: DEM Partili Önder aracı oldu, müzakere yolu açıldı

Fernas işçileri Soma'ya dönüyor: DEM Partili Önder aracı oldu, müzakere yolu açıldı

DEM Partili Sırrı Süreyya Önder'in Fernas patronu Ferhat Nasıroğlu'yla yaptığı görüşmenin ardından müzakere yolunun açılması üzerine açlık grevine ara verdi. Fernas işçileri Soma'ya dönüyor.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'na ait Manisa Soma'daki Fernas Madencilik'te sendikaya üye oldukları ve haklarını talep ettikleri için işten atılan ve 52 gündür direnen madenciler, 'müzakere yolunun açıldığını' duyurarak Ankara'da başlattıkları açık grevine ara verdi. İşçiler görüşme yapmak için Soma'ya dönüyor.

Ankara'dan hareket etmeden önce işçiler Kurtuluş Parkı'nda açıklama yaptı.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER GÖRÜŞME YAPTI

DEM Partili TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in, AK Parti Batman Milletvekili ve Fernas patronu Ferhat Nasıroğlu'yla yaptığı görüşmenin ardından işçiler 3. gününe girdikleri açlık grevine ara verme kararı almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN