Evine öyle bir su faturası geldi ki gözlerine inanamadı: "Toprak ağası mı sandınız"

Evine öyle bir su faturası geldi ki gözlerine inanamadı: "Toprak ağası mı sandınız"

Gelen su faturasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi! "Toprak ağası mı sandınız?" diyerek isyan etti! Vatandaşa gelen su faturası neredeyse bir araba parası...

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yaşayan bir vatandaş, evine gelen 268 bin 821 liralık su faturası karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kapaklı Atatürk Mahallesi Nadide Sokak'ta ikamet eden Onur Öztürk, aldığı yüksek su faturasıyla neye uğradığını şaşırdı.

"BENİ TOPRAK AĞASI MI SANDINIZ?"

Kapaklı’da şoke eden su faturası: Evine 268 bin lira su faturası geldi

Onur Öztürk, 17 Temmuz Çarşamba günü kesilen su faturasını görünce gözlerine inanamadı. İlk başta faturanın 268 lira olduğunu düşünen Öztürk, daha dikkatli incelediğinde 268 bin 821 lira olduğunu fark etti. Yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle dile getirdi: "Ben kendi gözlerime inanamayınca kızımı çağırdım o da faturanın 268 bin lira geldiğini söyleyince ne yapacağımı şaşırdım. Su faturalarının yazıldığını görünce bize bu ay kaç lira fatura gelmiş diye faturamı almaya gittim. İncelemek için eve çıktığımda ilk olarak 268 lira olduğunu düşündüm fakat biraz daha incelediğim zaman 268 bin lira fatura geldiğini gördüm."

Faturayı inceler incelemez Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ni (TESKİ) arayan Onur Öztürk, durumu yetkililere bildirdi. "TESKİ’yi arayarak onlara siz beni toprak ağası mı sandınız bu gelen fatura ne dedim. Kendileri bir yanlışlık olabileceğini söylemesi üzerine Kapaklı’da bulunan TESKİ şubesine gittim. 524 son endeks yazacaklarına 5 bin 244 son endeks yazmışlar. Bunun düzeltilmesinin ardından su faturam 407 lira olarak güncellendi. Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor."

Kapaklı’da şoke eden su faturası: Evine 268 bin lira su faturası geldi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN