Eski YouTube CEO'sunun oğlu yurtta ölü bulundu

Eski YouTube CEO'sunun oğlu yurtta ölü bulundu

YouTube platformunun eski CEO'su Susan Wojcicki'nin oğlu Marco Troper, kaldığı yurt odasında ölü bulundu. 19 yaşındaki Troper'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken büyükannesi aşırı dozda uyuşturucudan öldüğüne inandığını aktardı.

Youtube platformunun eski CEO'su olan Susan Wojcicki'nin oğlu Marco Troper hayatını kaybetti. Kaliforniya Üniversitesi Berkeley'de (UC Berkeley) birinci sınıf öğrencisi olan Troper, Clark Kerr Kampüsü'ndeki yurt odasında ölü bulundu.

13.jpg

People'da yer alan habere göre, kampüs polisi ölüm nedeninin henüz bilinmediğini ancak bir cinayet belirtisine rastlamadıklarını aktardı.

Troper'in büyükannesi ise torununun aşırı dozda uyuşturucu kullanması dolayısıyla öldüğüne inandığını söyledi. Büyükanne Esther, "Bir ilaç içti ve içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey var ki, o bir uyuşturucuydu" dedi.

14.jpg

Troper'ı 'sevgi dolu' ve 'matematik dehası' olarak tanımlayan Esther, sosyla medya paylaşımında "Marco çok nazik, sevgi dolu, akıllı, eğlenceli ve güzel bir insandı" diye yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN