Erdoğan: Türkiye'yi lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez

Erdoğan: Türkiye'yi lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Akademisi'nin mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan, açıklamasında "Ülkemizin ekonomisine, turizmine, ticaretine ve kamu diplomasisine zarar verme girişimlerine eyvallah etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Akademisi'nin mezuniyet töreninde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sizlerin en donanımlı yetişmelerinizi sağlayan hocalarınıza, amirlerinize, kıymetli ailelerinize ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Afrika'dan Türk cumhuriyetlerine, Balkanlardan Güney Asya'ya gönül coğrafyamızın dört bir ucunda görev yapacak siz kardeşlerime başarılar diliyorum.

TÜRKİYE'Yİ LÜMPEN FAŞİZMİN SIĞ SULARINA HAPSEDEMEZLER

Bir cihan imparatorluğunun bakiyesi üzerine kurulan Türkiye gibi bir devleti ırkçı, lümpen faşizmin sığ sularına hapsetmeye kimsenin gücü yetmez.

1kapak-001.jpg

Vatandaşımız kolluk kuvvetlerine baktığında sadece kamu otoritesinin müessir gücünü değil aynı zamanda hukuk devletini de görmek ister. Geçmişte ülkemiz kendini hukukun ve yasaların üstünde gören bürokratik vesayetten çok çekmiştir.

GÜVENLİĞİ HUKUK VE DEMOKRASİNİN TAM KARŞISINDA KONUMLANDIRAN ZİHNİYETE SON VERDİK

Devletin güvenliği öne sürerek hukukun üstünlüğü çiğnenmiş, milli irade yok sayılmış, anayasa askıya alınmış, milletimizin özgürlük alanları daraltılmıştır. Biz bu dönemi Türkiye'nin kayıp yılları olarak değerlendiriyoruz.

2002'den itibaren hayata geçirdiğimiz reformlarla güvenliği hukuk ve demokrasinin tam karşısında konumlandıran zihniyete son verdik.

Ülkemizin ekonomisine, turizmine, ticaretine ve kamu diplomasisine zarar verme girişimlerine eyvallah etmeyeceğiz.

Son 1 yılda PKK/KCK'ya yönelik operasyonlarda 7'si kırmızı kategoride aranan, toplam 1045 teröristin etkisiz hale getirildi.

NEFESLERİ ENSELERİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK

Devletimizin kurumlarının nefesi, nereye kaçarlarsa kaçsınlar, FETÖ'cü alçakların ensesinde olmaya devam edecektir.

Emniyet ve istihbarat teşkilatımız tarafından yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası 603 çete çökertilmiştir.

1kapak-002.jpg

Hangi görünüm, hangi kisve altında olursa olsun, kendini devletin ve milletin menfaatlerinin üstünde gören hiçbir yapıya tahammülümüz yoktur.

Eski Türkiye'nin kötü alışkanlıklarının güvenlik birimlerimiz dair hiçbir yapının devlette nüksetmesine izin vermeyeceğiz. Ne yapıyorsa hukuk içinde yapacağız, hukuk devletinden asla sapmayacağız. Sizler herhangi bir grubun, hizbin, ideolojinin değil Türkiye Cumhuriyeti devletinin polisisiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN