Erdoğan, Mali Devlet Başkanı ile görüştü

Erdoğan, Mali Devlet Başkanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Assimi Goita ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali Devlet Başkanı Assimi Goita ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, iki ülke arasındaki ikili ilişkiler, terörle mücadele iş birliği ve bölgesel ile küresel konular hakkında kapsamlı bir değerlendirme yaptı.

Görüşmede, Türkiye'nin Mali ile sağlık, enerji, tarım, sanayi, teknoloji, eğitim ve ticaret gibi çeşitli alanlarda iş birliğini artırma kararlılığını vurgulayan Erdoğan, ülkesinin Mali'ye terörle mücadelede destek vermeye devam edeceğini belirtti. Erdoğan, ayrıca FETÖ'nün Mali'deki faaliyetlerine son verilmesi ve örgüt üyelerinin Türkiye'ye iadesi konularında somut adımlar atılmasını beklediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin, Mali’nin komşularıyla ilişkilerinde barış ve istikrarın sağlanması amacıyla da desteğini sürdüreceğini ve her alanda iş birliğini güçlendireceklerini sözlerine ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN