Emekliye kara haberi duyurdu: 12 bin TL'yi çok buldular, 1 milyon emeklinin eli boş kalacak

Emekliye kara haberi duyurdu: 12 bin TL'yi çok buldular, 1 milyon emeklinin eli boş kalacak

Milyonlarca emekliye kara haberi böyle duyurdu! 12 bin TL'yi emekliye çok buldular! 1 milyon emeklinin eli boş kalacak! SGK Başuzmanı açıkladı...

Türkiye'de milyonlarca emeklinin merakla beklediği maaş artışıyla ilgili tartışmalar sürüyor. En düşük maaşın 12.500 TL'ye çıkarılması halinde 4.5 milyon emekli bu iyileştirmeden yararlanacak. Eğer en düşük maaş 12.000 TL'ye yükseltilirse, bu artıştan 3.8 milyon emekli faydalanacak. Aradaki bu fark, hükümetin tasarruf tedbirleri doğrultusunda önemli bir etki yaratacak gibi görünüyor.

HÜKÜMET DAR GELİRLİYİ YİNE ZOR DURUMDA MI BIRAKACAK?

2 bin 354 liraya kadar nakit destek! 18 yaş üzerine veriliyor! SGK'dan düzenli maaş hesaplara yatıyor! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

SGK Başuzmanı İsa Karakaş, en düşük emekli maaşı için hükümetin 12.000 TL'yi bile fazla bulduğunu ifade etti. Kulislerde konuşulanlara göre, bu rakamın bile çok olduğu ve daha düşük bir maaş artışı olabileceği dile getiriliyor.

KABİNE TOPLANTISI’NDA GÜNDEM EMEKLİLER

Milyonlarca emekli, 16 Temmuz Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'nı bekliyor. Kök aylığının düşük olması nedeniyle zamdan yararlanamayan 1.8 milyon emekli ile ilgili çalışma Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak ve nihai karar burada verilecek. Zam oranı ve kapsamı, bu toplantının ardından netleşecek.

SGK toplu para ödemesi yapıyor: Başvuran alıyor! 6 bin TL... - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞINDA DÜZENLEME MASADA

En düşük emekli maaşını artırmaya yönelik çalışmanın detayları merakla bekleniyor. Zam miktarı ne kadar olacak, kök aylık mı artacak, hazine desteği mi devam edecek? Tüm bu sorular, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nihai kararının ardından yanıt bulacak. Zammın, zamdan yararlanamayan 1.8 milyon emekli ile sınırlı olması bekleniyor.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ 2024’TE NE KADAR OLACAK?

Emekliye seyyanen zammın rakamını canlı yayında açıkladı - Nokta Gazetesi

SGK Başuzmanı İsa Karakaş, ekonomi yönetiminin 12.000 TL'yi bile fazla bulduğunu belirtti. "Almış olduğumuz kulis bilgisine gör, ekonomi yönetimi ısrarla 12.000 TL’yi bile çok görüyor. Şu anda 12.000 TL bile kesinleşmiş değil. Ekonomi yönetimi ısrarla en fazla 11.500 olsun diyor. O da telaffuz ediliyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN