Emekliler ve asgari ücretlileri yıkan haber! Ünlü ekonomist açıkladı: İşte aylıklara yapılacak zam oranı

Emekliler ve asgari ücretlileri yıkan haber! Ünlü ekonomist açıkladı: İşte aylıklara yapılacak zam oranı

Milyonlarca emekli ve asgari ücretliyi yıkan haber! Ünlü ekonomist Ali Çufadar açıkladı! İşte aylıklara yapılacak zam oranı...

Ünlü ekonomist Ali Çufadar, milyonlarca emekli ve asgari ücretli için beklenen zam oranlarını açıkladı. Çufadar’ın değerlendirmelerine göre, asgari ücrete yapılacak zam oranı beklentilerin oldukça altında kalacak.

ÇUFADAR'IN AÇIKLAMALARINA GÖRE ZAM ORANLARI

Ali Çufadar, asgari ücret zammının %20 civarında olacağını öngördüğünü belirtti. Memur maaşlarına yapılacak artışın ise mevcut formüller nedeniyle daha düşük olacağı tahmin ediliyor.

EMEKLİLERE KÖTÜ HABER

Emekliler içinse durum daha da zor görünüyor. Çufadar, özellikle alt sınırın üzerinde maaş alan emeklilerin maaş artışlarının yetersiz kalacağını ve bu grubun ekonomik olarak ezilmeye devam edeceğini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN