Dünyanın en iyi plajı meğer Türkiye’deymiş! Burayı bilmeyen Yunan Adaları’na koşuyor: Cennet ayağımızın altında

Dünyanın en iyi plajı meğer Türkiye’deymiş! Burayı bilmeyen Yunan Adaları’na koşuyor: Cennet ayağımızın altında

Dünyanın en iyi plajlarının yer aldığı o listeye Türkiye’nin gözde tatil bölgelerinden birinde yer alan o plaj damga vurdu. Kitap Türkiye’nin doğal güzelliklerini bir kez daha kanıtlarken, burayı bilmeyen Yunan Adaları’na koşuyor…

ABD merkezli bir gezi firması, dünyanın en iyi plajlarını derlediği kapsamlı bir rehber hazırladı. Bu rehber, yerli ve yabancı turistlerin ilgiyle takip ettiği en göz alıcı sahilleri içeriyor. Lonely Planet tarafından yayımlanan Dünyanın En İnanılmaz 100 Sahili kitabı, plajların yanı sıra mağaralar ve koyları da kapsamlı bir şekilde ele alıyor.

LONELY PLANET’İN KİTAPTA YER VERDİĞİ SAHİLLER

Lonely Planet’in hazırladığı bu eşsiz rehberde Okyanusya, Afrika, Asya, Avrupa ve Amerika'daki en iyi plajların detaylı bilgilerine yer veriliyor. Kitap, her plajın konumunu, nasıl gidileceğini, fotoğraflarını ve en verimli tatil için uzman ipuçlarını içeriyor.

dunyanin-en-iyi-plajlari-1.jpg

TÜRKİYE’DEN KABAK KOYU BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Avrupa’nın en iyi plajları arasında Fransa, İspanya, Almanya, İtalya ve Yunanistan'ın yanı sıra, Türkiye’den de bir plaj listede yer alıyor. Türkiye’nin Muğla iline bağlı Fethiye ilçesindeki Kabak Koyu, hem yerli hem de yabancı turistler tarafından sıkça tercih edilen gözde bir mekan olarak dikkat çekiyor. Kabak Koyu’nun doğal güzellikleri ve sakin atmosferi, bu plajı dünyanın en iyi plajları arasında öne çıkarıyor.

Lonely Planet’in rehberinde, Kabak Koyu’nun yanı sıra diğer plajların da tatilcilere sunduğu imkanlar ve uzman önerileri ayrıntılı olarak ele alınıyor. Kitap, her plajda en iyi tatili geçirebilmeniz için gerekli tüm bilgileri sunuyor.

dunyanin-en-iyi-plajlari-2.jpg

Lonely Planet’in “Dünyanın En İnanılmaz 100 Sahili” kitabı, plaj tatilleri yapmayı sevenler için eşsiz bir kaynak niteliğinde. Kabak Koyu gibi yerlerin listeye dahil edilmesi, Türkiye’nin doğal güzelliklerinin uluslararası platformda tanınmasını sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN