DSİ 9 farklı kadroda 908 personel alımı yapacak! Başvurular için son 2 gün!

DSİ 9 farklı kadroda 908 personel alımı yapacak!  Başvurular için son 2 gün!

Personel alımları devam ederken DSİ yeni alımlar için düğmeye bastı. Resmi Gazete’de yayınlanan ilan doğrultusunda 908 kişilik personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte DSİ personel başvuru detayları…

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar araştırılmaya devam ediyor. Kurum bünyesinde bulunan eleman açığını kapatmak için yeni personel alımları yapılacağı belirtildi. Taşra bölgede yapılacak alımlar için detaylar paylaşıldığı. İşte DSİ personel başvuru detayları…


DSİ PERSONEL BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

DSİ tarafından yapılacak personel alımları için başvuruların İŞKUR sistemi üzerinden yapılacak aktarıldı. Merkez binalara giderek özgeçmişlerini DSİ ile paylaşan adayların değerlendirmeleri ise 22 Nisan cumartesi günü yapılacak.

dsi-alimlari.jpg
DSİ bünyesinde yapılacak personel alımları için son başvuru tarihinin 22 Nisan 2023 olduğu belirtildi. Adayların tüm evrakları eksiksiz olarak İŞKUR merkez binalarına teslim etmesi gerekiyor.

HANGİ KADRODA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılacak alımlar için 9 farklı kadroda 908 personel alımı yapılacak aktarıldı. İŞKUR üzerinden alınacak başvurular kapsamında teknisyen, bekçi, aşçı, bahçıvan, badanacı, düz işçi, kaloriferci, sıhhi tesisatçı ve ambar işçisi alımı yapılacağı duyuruldu.

dsi-personel-alimi.jpg
Personel alımları için kura çekimi yapılacağı belirtilirken adayların 22 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiği aktarıldı. Bu tarihten sonra yapılan başvuruların geçersiz olduğu vurgulandı.

Kurum bünyesinde 9 farklı kadroda alımı yapılacağı belirtirken taşra binalarda arıza ve sorunların çözülebileceği aktarıldı. Teknisyenler, bina hasar ve arızaları için düzenleme yapacak ve yalıtıma katkı sağlayacak boyacılar, tesisat arızalanmalarını giderebilecek tesisatçılar depolarda görev almak üzere birçok amber işçisine ihtiyaç olduğu söylendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN