Din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu son yolculuğuna uğurlandı

Din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu için Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden din alimi Mahmut Ustaosmanoğlu’nun oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu için Fatih Camisi’nde geniş katılımlı bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ustaosmanoğlu ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve vatandaş katıldı.

ekran-goruntusu-2024-10-18-163743.png

Cenaze töreninde Ustaosmanoğlu’nun ailesi ve yakınları, taziyeleri kabul etti. Öğle namazının ardından düzenlenen törende, İsmailağa Camisi’nin emekli imamlarından Ahmet Fikri Doğan, cenaze namazını kıldırdı. Ustaosmanoğlu ailesine başsağlığı dileyenler arasında, AK Parti İstanbul milletvekilleri Süleyman Soylu ve Hasan Turan ile Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-10-18-163850.png

Öte yandan Gazze'deki saldırıda Hamas Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar için de Fatih Camisi'nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

İsmailağa cemaatinden Abdullah Ustaosmanoğlu hayatını kaybetti | Independent TürkçeAbdullah Ustaosmanoğlu

ekran-goruntusu-2024-10-18-164857.png

Ustaosmanoğlu'nun cenazesi daha sonra Sakızağacı Mezarlığı'na defnedildi.

ekran-goruntusu-2024-10-18-165123.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN