Demet Akalın'dan sanatçılara 'fidan hareketi' çağrısı

Demet Akalın'dan sanatçılara 'fidan hareketi' çağrısı

Aydın, Manisa ve İzmir'de etkili olan orman yangınları, bölgedeki yerleşim yerlerine büyük zarar verirken, binlerce hektarlık alan küle döndü. Özellikle İzmir'de yaşanan yangın felaketi sonrası ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Akalın, sanatçı camiasını büyük bir fidan dikimi kampanyasına katılmaya davet etti.

Ege Bölgesi'ni etkisi altına alan orman yangınlarının yaraları sarılmaya çalışılırken, ünlülerden de duyarlılık mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak şarkıcı Demet Akalın, İzmir'de yaşanan büyük yangın felaketi sonrası yaptığı paylaşımla sanatçı dostlarını harekete geçirdi. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sanatçılar başta olmak üzere büyük bir fidan dikimi başlatalım İzmir'den" diyerek bir çağrıda bulundu.

İzmir'de yangınların bin 600 hektarlık alanda etkili olduğu ve birçok yerleşim yerinin zarar gördüğü belirtilirken, Akalın'ın bu çağrısı büyük yankı buldu.

Demet Akalın'ın bu çağrısıyla birlikte, İzmir'de yaşanan yangın felaketinin yaralarının sarılmasına yönelik farkındalık yaratılması ve bölgeye yeniden yeşillik kazandırılması hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN