DEM Parti'den Demirtaş'a ziyaret: Görüşme 4 saat sürdü

DEM Parti'den Demirtaş'a ziyaret: Görüşme 4 saat sürdü

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret yaklaşık 4 saat sürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis açılışında DEM Parti grubuyla tokalaşmasıyla başlayan "yeni bir çözüm süreci mi" tartışmaları somut adım olmaksızın karşılıklı açıklamalarla devam ederken DEM Parti Eş Genel Başkanları, Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti.

Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ın Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirdikleri ziyaret, yaklaşık 4 saat sürdü.

Evrensel'de yer alan habere göre, ziyarette Eş Genel Başkanlar, HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın yanı sıra eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı ile de görüştü. Ziyaret öncesinde ya da sonrasında açıklama yapılmadı.

Hatimoğulları ve Bakırhan, dün de Kandıra Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP'nin eski eş genel başkanı Figen Yüksekdağ'ı ziyaret etmişti. Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Hatimoğulları ve Bakırhan, eski HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile de görüşmüştü.

ÖZGÜR ÖZEL DE ZİYARET EDECEK

Gelecek hafta Diyarbakır'dan Batman'a, Mardin'den Van'a bölge illerinde olacaklarını duyuran CHP Genel Başkanı Özgür Özel de gezi öncesi 21 Ekim'de sabah saatlerinde Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyaret edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN